Deutsche Version

Sanitair

Op de begane grond is een ruim, apart toilet aanwezig. Er zijn twee badkamers aanwezig:

De badkamer beneden is voorzien van een wastafel, (bubbel-) bad, een (aparte) douche en een fŲhn.

De badkamer boven heeft eveneens een wastafel en een (massage-) douche. Hier is ook het tweede toilet.


foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb thumb

Voor boekingen of informatie over beschikbaarheid belt u 030-6911424, stuur een e-mail naar info@huisoptexelhuren.nl of reserveer via onderstaande knop.


Uit ons gastenboek

"We hebben een heerlijk weekend op Texel gehad en in jullie huis. Al was het niet echt zomers Pinksterweer. Maar de grote tuin is goed gebruikt bij het vliegen met een miniatuur helikopter."

Sven, Niek, Willemijn, Jaap en Inge

"Wij hebben hier een superfijne week gehad! 4X grootouders, ons eerste kleinkind van 9 weken oud en haar ouders. Het huisje is van alle gemakken voorzien en meer, dus we hebben niets gemist! Wellicht tot een volgende keer."

Jan en Helma L. en familie en Cola (de hond)

"Voor ons zijn de 2 weken Texel al weer bijna voorbij. Het huis is ons prima bevallen, echt van alle gemakken voorzien! We zullen vast nog een keer terug komen."

Artie en Diane en de hond Babs

"Voor ons was het als vanouds heel fijn om weer op Texel te zijn. De 1e week was het weer wel wat fris, maar hebben we door de windschermen buiten (super uitvinding) toch lekker buiten kunnen vertoeven. Het huisje is ons prima bevallen. We hopen nog eens terug te komen!"

Frans&Betty, Tim&Nadia, Suzanne&Olaf en hond Saar

"Als eerste kunnen we jullie zeggen dat we het ontzettend goed naar ons zin hebben gehad in het vakantiehuis. Het huis is inderdaad van alle gemakken voorzien en op het park was alles voorhanden. Wij hebben in ieder geval een heel fijne week gehad in jullie verblijf. Bedankt."

Dick en Roelie K.

"Nu zijn wij al weer een week thuis, en genieten nog steeds na van een heerlijke vakantie op Texel! Wij hebben veel geluk gehad met het weer..... Hartelijk dank dat wij in uw heerlijke huis een hele mooie vakantie mochten hebben! Wat ons betreft, zeker voor herhaling vatbaar."

Oscar en Maggie N.

"We zijn inmiddels weer thuis na ons verblijf op Texel. Heel erg bedankt nog voor het mogen gebruiken van de mooie bungalow. Ondanks het mindere weer hebben we ervan genoten. Wellicht tot een andere keer weer. Nogmaals dank."

John en Mieke B.

"Vanochtend rond half 11 weer vertrokken vanaf texel..... Bedankt voor het beschikbaar stellen van het fijne huis, het is ons weer zeer goed bevallen."

Rob

"We hebben een super week gehad op het eiland en in jullie huis. Het was heerlijk hier uiterst comfortabel met alles er op en er aan. Niets op of aan te merken. Ook voor steven, jasmijn en lente een ideaal huis, park en tuin. Dus helemaal prima. "

Henk en Wil V.